flexibelhuisvesten.nl

» flexibelhuisvesten

flexibelhuisvesten.nl

Onder flexibelhuisvesten.nl bedient 1618 Vastgoed een opkomende markt binnen de commerciële onroerend goed sector, te weten de zelfstandig ondernemer en kleine bedrijven. Aanvankelijk waren de huisvestingsoplossingen niet voor handen om deze doelgroep goed te kunnen bedienen.

Op verschillende manieren zijn er initiatieven ontplooid om de groeiende groep zelfstandigen te huisvesten. 1618 Vastgoed bedient deze potentiële huurders door compleet afgewerkte kamers en kantoorappartementen aan te bieden, waarbij de centrale ruimte de ontmoetingsplek is. Wij geloven in het concept dat er zowel ruimte moet kunnen zijn om afgezonderd te kunnen werken in je eigen kantoor als ruimte om mensen te ontmoeten en te spreken in de 'huiskamer'.


Vloer55 - flexibelhuisvesten


In ons pand aan de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn hebben wij de daad bij het woord gevoegd en de tweede verdieping verbouwd tot het concept van vl0er55. Hier bieden wij 11 kantoorunits aan variërend in prijs vanaf € 350,- per maand inclusief gas, water en elektra. De huurtermijnen zijn binnen dit concept flexibel.

Op de eerste verdieping hebben wij dit concept uitgebouwd met kantoorappartementen van 3 a 4 kamers. Deze verdieping beschikt ook over de mogelijkheid elkaar te ontmoeten in de centrale ruimte.


De Ezerman - flexibelhuisvesten


In de binnenstad van Zutphen heeft 1618 Vastgoed „De Ezerman” ontwikkeld. Een monumentaal pakhuis, in het centrum van Zutphen, gelegen in de Kuiperstraat. In het pand zullen 14 kantoorunits te huur worden aangeboden. Meer hierover is te lezen op 1618vastgoed.nl/de-ezerman/