Vastgoed Portfolio

» portfolio
 • Het Kantoor,

  Prins Willem Alexanderlaan, Apeldoorn

  Het kantoorpand is gebouwd in 1986 en bestaat uit 5 bouwlagen variërend in grootte van 400 en 500 m2. Naast het pand ligt een parkeergarage waarvan de helft tot het pand behoort. Het pand heeft een goede locatie vanwege zijn ligging in de buurt van het station en het centrum. Op de tweede verdieping is het initiatief voor flexibel huisvesten gelanceerd onder de naam 'Vloer55'. Op deze verdieping worden kantoorunits te huur aangeboden tegen een all-in prijs met flexibele huurvoorwaarden. Op de eerste verdieping worden onder dezelfde voorwaarden kantoorappartmenten te huur aangeboden.

 • De Ezerman,

  Kuiperstraat, Zutphen

  Het pakhuis is gebouwd in 1915 naar ontwerp van H.A. Ezerman in opdracht van ijzerwarenhandel Fa. Brinkmann en Niemeijer. Het pakhuis bevindt zich op de hoek van Kuiperstraat en Kattenhavestraat in het centrum van Zutphen. Het pand wordt door 1618 Vastgoed herontwikkelt tot 4 loftappartementen, 14 kantoorunits en 126m2 zelfstandige bedrijfsruimte. De woningen, kantoorunits en de bedrijfsruimte worden te huur aan de markt aangeboden. • Lo0ds570,

  Scheepvaartstraat, Deventer

  De voormalige Van den Bergloods in het Havenkwartier van Deventer wordt eind 2014 gerenoveerd. Het voormalig opslaggebouw wordt omgebouwd tot een inspirerende werkplek, waar het huidige samenwerkingsverband „Lo0ds570” haar intrek zal nemen. Daarnaast is er ruimte voor derden om zich bij Lo0ds570 aan te sluiten.